Facebook Google+ Twitter

Pozycja materiału w rankingach:

1658 miejsce

Facet w kuchni - ryż z tuńczykiem, groszkiem i kukurydzą

Druga propozycja z cyklu "Facet w kuchni potrafi" to bardzo szybki i tani pomysł na obiad. Czas przygotowania - maksymalnie pół godziny, a i koszt niewielki.

1 z 8 Następne zdjęcie
Zdjęcie: Składniki potrzebne to: ryż, puszka tuńczyka, kukurydza, groszek, oliwa, curry, główka cebuli, sól, jeśli ktoś lubi pikantnie, to można przygotować olej chili. Fot. Robert Wojteczek
Składniki potrzebne to: ryż, puszka tuńczyka, kukurydza, groszek, oliwa, curry, główka cebuli, sól, jeśli ktoś lubi pikantnie, to można przygotować olej chili. Fot. Robert Wojteczek

Wybrane dla Ciebie:




Komentarze (2):

Sortuj komentarze:

Mam tylko dylemat. Tuńczyki zostały już prawie wyłowione. I moje dorosłe już dzieci, nie pozwalają mi kupować tuńczyka..

Komentarz został ukrytyrozwiń

To wspaniałe danie na ciepło i następnego dnia na zimno jest jeszcze lepsze. Od wielu lat jest u mnie jadane w piątek, nie każdy oczywiście.

Komentarz został ukrytyrozwiń

Jeśli chcesz dodawać komentarze, musisz się zalogować.

Najpopularniejsze

Copyright 2016 Wiadomosci24.pl

Korzystamy z cookies i local storage.

Bez zmiany ustawień pliki są zapisywane na urządzeniu. Więcej przeczytasz tutaj.