Facebook Google+ Twitter

Pozycja materiału w rankingach:

152710 miejsce

Fading Colours - posłuchaj utworu z nowej płyty "Come"

13 marca miała miejsce premiera trzeciego regularnego albumu formacji Fading Colours - "Come". Ukazujący się w barwach Big Blue Records dwupłytowy "Come" przynosi 11 nowych kompozycji grupy, z kręgu mrocznej elektroniki.

okładka płyty "Come" / Fot. Daniel KleczyńskiLista utworów:

CD1: "I Had To Come"
1. "Thorn"
2. "(I Had To) Come"
3. "Be An Angel Again"
4. "Fade Away"
5. "Distingmipropa"
6. "Seems Strange"
7. "Salamantra"
8. "Teutonic Girl"
9. "Priestess Of The Unfulfilled"
10. "Rose"
11. "Be An Angel... - Again"
12. "Feel"

CD2: "Time Of Returning"
1. "Eager Horse"
2. "My Lips Flourish With Fire"
3. "Sirensong"
4. "Time Of Returning"
5. "Drop That Mask"
6. "SaLIEva"

Dyskografia:

1993 - "Black Horse" CD
1995 - "Lie" CDS
1997 - "Time" EP
1998 - "I`m scared of…" CD
2002 - "The beginning" CD (kompilacja)





Big Blue Records
Fading Colours

Wybrane dla Ciebie:




Komentarze (0):

Dziękujemy za Twoją aktywność w serwisie wiadomosci24. Do zobaczenia niebawem w innym miejscu.

Copyright 2017 Wiadomosci24.pl
#PRZEPROWADZKA: Dowiedz się więcej

Korzystamy z cookies i local storage.

Bez zmiany ustawień pliki są zapisywane na urządzeniu. Więcej przeczytasz tutaj.