Facebook Google+ Twitter

Fading Colours - posłuchaj utworu z nowej płyty "Come"

13 marca miała miejsce premiera trzeciego regularnego albumu formacji Fading Colours - "Come". Ukazujący się w barwach Big Blue Records dwupłytowy "Come" przynosi 11 nowych kompozycji grupy, z kręgu mrocznej elektroniki.

okładka płyty "Come" / Fot. Daniel KleczyńskiLista utworów:

CD1: "I Had To Come"
1. "Thorn"
2. "(I Had To) Come"
3. "Be An Angel Again"
4. "Fade Away"
5. "Distingmipropa"
6. "Seems Strange"
7. "Salamantra"
8. "Teutonic Girl"
9. "Priestess Of The Unfulfilled"
10. "Rose"
11. "Be An Angel... - Again"
12. "Feel"

CD2: "Time Of Returning"
1. "Eager Horse"
2. "My Lips Flourish With Fire"
3. "Sirensong"
4. "Time Of Returning"
5. "Drop That Mask"
6. "SaLIEva"

Dyskografia:

1993 - "Black Horse" CD
1995 - "Lie" CDS
1997 - "Time" EP
1998 - "I`m scared of…" CD
2002 - "The beginning" CD (kompilacja)





Big Blue Records
Fading Colours

Wybrane dla Ciebie:




Komentarze (0):

Jeśli chcesz dodawać komentarze, musisz się zalogować.

Najpopularniejsze

Copyright 2016 Wiadomosci24.pl

Korzystamy z cookies i local storage.

Bez zmiany ustawień pliki są zapisywane na urządzeniu. Więcej przeczytasz tutaj.