Pozycja materiału w rankingach:
W sieci krążą maile, których nadawcy podszywają się pod serwis Fotka.pl. E-maile odsyłają czytającego na fałszywe serwery znanego serwisu społecznościowego, co więcej fałszywa strona do złudzenia przypomina tę prawdziwą - donosi onet.pl.
Zobacz także:
Artykuły
(410)
Galerie
(16)
Średnia ocen
(4.36)
Wiek: 28 | Miejscowość: Warszawa | Kraj: Polska
Ostatnie artykuły autora:
Sortuj komentarze:
Marta Szloser 15.11.2007 21:45
Ja dostałam dzisiaj takiego maila. Ale że na fotka.pl w ogóle nie zaglądam, więc i tym razem nie zrobiłam wyjątku. Dobrze, że ktoś o tym informuje.
Piotr Panfil 15.11.2007 17:40
No dzięki Mateusz za info:) nawet nie wiedziałem, a mam tam konto.
Stefania Najsarek 14.11.2007 15:57
Właśnie taką dostałam. Oczywiście nie otworzyłam.
Dzięki za ostrzeżenie.+/
Marika Przybył 14.11.2007 15:40
Co prawda nie wiem kto wchodzi na takie serwisy jak fotka.pl ;-), tym nie mniej, informacja jest ważna. (+)
Daniel Krysiak 14.11.2007 15:19
Ale użytkownicy Windowsa mają stresujące życie....
Łatwiej wyrzucać śmieci w krzaki i do lasu? [Zdjęcia]
(odsłon: +1036)