Facebook Google+ Twitter

Jak przygotować świąteczną szynkę babuni?

Ludowe rarytasy są już najczęściej zastępowane masową produkcją. Na szczęście są takie miejsca, gdzie jeszcze w tradycyjny sposób przygotowuje się mięsne smakołyki.

1 z 8 Następne zdjęcie
Zdjęcie: To wiejska wędzarnia. Fot. Jerzy Dołęga.
To wiejska wędzarnia. Fot. Jerzy Dołęga.

Wybrane dla Ciebie:




Komentarze (1):

Sortuj komentarze:

Plus, chociaż kłóci się to z moimi poglądami. Mięso znaczy się kłóci:)Ale mięsożercom leci ślinka?

Komentarz został ukrytyrozwiń

Dziękujemy za Twoją aktywność w serwisie wiadomosci24. Do zobaczenia niebawem w innym miejscu.

Najpopularniejsze

Copyright 2017 Wiadomosci24.pl
#PRZEPROWADZKA: Dowiedz się więcej

Korzystamy z cookies i local storage.

Bez zmiany ustawień pliki są zapisywane na urządzeniu. Więcej przeczytasz tutaj.