Facebook Google+ Twitter

Pozycja materiału w rankingach:

670 miejsce

Jedyny taki sklep w Łodzi z naturalnym mięsem i dziczyzną.

Mieliśmy dość chemicznie zatruwanego pożywienia i wyrobów wędliniarskich, które z mięsem nie miały wiele wspólnego. Wzięliśmy więc sprawy w swoje ręce i otwieramy sklep!

Logo firmy / Fot. Spiżarnia RydzyńskaOd pokoleń spiżarnia naszego rodzinnego domu w Rydzynach pod Łodzią mieści dobre, lokalne, naturalne produkty, z których powstają wspaniałe dania kuchni polskiej. Ważne miejsce ma w niej dziczyzna, która dzięki tradycjom myśliwskim i kulinarnym stała się specjalizacją rodzinnego stołu. Teraz otwieramy drzwi do naszej spiżarni dla wszystkich.

Wśród rodziny i przyjaciół znani jesteśmy jako specjaliści od dziczyzny i dobrego mięsa. Ciągle otrzymujemy pytania typu: „gdzie mogę kupić dobrego steka/ jagnięcinę/ dzika?”. Odpowiadamy zwykle: „w Łodzi? Nigdzie.” Jesteśmy przesyceni mięsem marnej jakości, sprowadzanym zza granicy, które dostępne jest w marketach. W Polsce są producenci fantastycznych, mięsnych wyrobów. Zwykle są to małe, rodzinne, rzemieślnicze firmy, nie skażone przemysłem na wielką skalę, która interesuje markety i tanie dyskonty spożywcze. To właśnie produkty od takich firm, starannie przez nas wyselekcjonowanych, będziemy mieć w sprzedaży.

W ofercie poza dziczyzną znajduje się też ekologiczny drób, hodowany bez sztucznych pasz, na wolnym wybiegu. Mamy prawdziwą wieprzowinę, z certyfikatem EKO. Do mięsa sprzedajemy pieczywo na zakwasie, bez polepszaczy.

Zapraszamy na degustację i otwarcie w najbliższy czwartek 22.09.2016.


Kontakt:
Spiżarnia Rydzyńska Sp. z o.o.
Sklep stacjonarny: ul.Przełajowa 6, blok 39A

Marta Błaszczyk
marta@op.pl
tel: 600 720 727


Komentarze (0):

Jeśli chcesz dodawać komentarze, musisz się zalogować.

Najpopularniejsze

Copyright 2016 Wiadomosci24.pl

Korzystamy z cookies i local storage.

Bez zmiany ustawień pliki są zapisywane na urządzeniu. Więcej przeczytasz tutaj.