Facebook Google+ Twitter

Pozycja materiału w rankingach:

1312 miejsce

Kotlety mielone - inaczej

Mielone, trochę inne od tradycyjnych, bo z dodatkiem boczniaków i papryki.

Kotlety mielone - inaczej / Fot. Weronika ChimonKotlety mielone - inaczej

80 dkg mięsa mielonego
2 jajka
1 papryka
0,5 pęczka posiekanej natki pietruszki
25 dkg boczniaków
3-4 ząbki czosnku-przeciśniętego przez praskę
3 łyżki bułki tartej
1 łyżeczka maggi do zup
sól,pieprz
1 cebula (niekoniecznie)

Paprykę, boczniaki, cebulę pokroić w kosteczkę. Wszystkie składniki wymieszać, doprawiając
solą i pieprzem. Smażyć bez panierki na gorącym tłuszczu, lub jak kto woli panierować w samej bułce tartej.

Wybrane dla Ciebie:




Komentarze (1):

Sortuj komentarze:

Apetycznie wyglądają :)

Komentarz został ukrytyrozwiń

Jeśli chcesz dodawać komentarze, musisz się zalogować.

Najpopularniejsze

Copyright 2017 Wiadomosci24.pl

Korzystamy z cookies i local storage.

Bez zmiany ustawień pliki są zapisywane na urządzeniu. Więcej przeczytasz tutaj.