Facebook Google+ Twitter

Life's Decay - posłuchaj utworu z nowej płyty "Dysrieuses"

Pod koniec ubiegłego roku francuski projekt wizualno-muzyczny Life's Decay, wydał swoją siódmą płytę studyjną, zatytułowaną "Dysrieuses". Na naszych łamach możecie się zapoznać z promującym płytę "Dysrieuses" - utworem "Etesse".

okładka płyty "Dysrieuses" / Fot. Lyktwasst"Dysrieuses" - lista utworów:

1. Etasthesie, 2. Emerance, 3. Eabelia, 4. Sulvisyan, 5. Viversie, 6. Ambrause, 7. Iristhetique, 8. Etesse, 9. Elystea, 10. Exalyne, 11. Evarestique, 12. Inkerosa

Dyskografia:
"Dysrieuses" 2009
"Lakasteasya" (kompilacja) 2008
"Eklaasera" 2008
"Szilentia" 2007
"Lysselia" 2006
"Anleva" 2005
"Art Decay Extremism" 2004
"Human Art Decay (first suicide)" (maxi-cd) 2003

Oficjalna strona Life's Decay
Oficjalny profil MySpace Life's Decay
Tu kupisz płytę "Dysrieuses"



Wybrane dla Ciebie:




Komentarze (0):

Jeśli chcesz dodawać komentarze, musisz się zalogować.

Najpopularniejsze

Copyright 2016 Wiadomosci24.pl

Korzystamy z cookies i local storage.

Bez zmiany ustawień pliki są zapisywane na urządzeniu. Więcej przeczytasz tutaj.