Zaloguj

Zarejestruj się

Zaloguj przez Facebook

Wiadomości24 > Moje Trzy Grosze > Hyde Park > Mailing W24 przechodzi w dating?

Dział: Hyde Park

Ocena: 0pkt

Oceń:

Mailing W24 przechodzi w dating?


Właśnie otrzymałem na wewnętrzną pocztę na swoim profilu W24 wiadomość, która mnie zaintrygowała.

W tytule stoi "Hello Dearest", a nadawcą jest niejaka Mary Apia...

Przeważnie na skrzynkę przychodzi mailing albo jakieś zaproszenia od kolegów po piórze, a tu proszę:

"Witaj Najdroższy. Jak się masz? Nadzieja w porządku, jest moja plature do skontaktowania się z
dobrych relacji i wzajemnego poznania. Nazywam się Mary, jestem piękna dziewczyna z pełnym miłości i troski, internet, i naprawdę mnie interesuje, mój drogi, postanowiłem skontaktować się z Tobą. i naprawdę chcesz mieć dobrą przyjaźń z tobą. Będę bardzo szczęśliwy, Jeśli możesz wrócić do mnie z adresu e-mail (maryapia67@yahoo.com), abyśmy mogli poznać się lepiej, a ja dobrze Ci moje zdjęcia, a także powiedzieć Ci więcej o mnie ok, może uda nam się rozpocząć stamtąd Obok mam coś i chce rozmawiać z tobą, że można pisać i wysyłać je do Ciebie. Miłego dnia Pozdrawiam
Pozdrawiam Mary"

To samo poniżej w wersji angielskiej.

Nie miałbym nikomu za złe, że wysłał do mnie taką wiadomość, zwłaszcza jeśli rzeczona Mary jest naprawdę "piękną dziewczyną z pełnym miłości i troski". Chociaż osobiście w to nie wierzę, bo piękne dziewczyny nie muszą szukać swoich amatorów po forach internetowych, a bez przeszkód znajdują "drugą połowę" w realu.

Kim jest tajemnicza Mary? Szkoda że Sherlock Holmes już nie żyje...

Zobacz także:

Piotr Balkus OFFline profil autora

Autor: Piotr Balkus

Napisz do autora

Artykuły (246) Galerie (26) Średnia ocen (3.91)

Wiek: 28 | Miejscowość: Zagranica | Kraj: UK

O mnie: Mieszkam w Anglii. Interesuję się muzyką i wszystkim innym.

Ostatnie artykuły autora:

Pozycja autora w rankingach:

Komentarze: 0

odśwież

Maksymalnie 4000 znaków. (możesz jeszcze wpisać: 4000)

Reklama

Najpopularniejsze

Reklama
Copyright 2012 Wiadomosci24.pl
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.