Facebook Google+ Twitter

Najdłuższa pizza powstała w Krakowie. Rekord Guinnessa pobity [Zdjęcia]

Najdłuższa pizza powstała w Krakowie, tym samym ustanowiono nowy rekord Guinnessa.

1 z 8 Następne zdjęcie
Zdjęcie: Przygotowania trwały kilkanaście godzin. Fot.Bogusław Świerzowski
Przygotowania trwały kilkanaście godzin. Fot.Bogusław Świerzowski

Wybrane dla Ciebie:




Komentarze (7):

Sortuj komentarze:

kika
  • kika
  • 29.12.2010 06:59

Gorace pozdrowienia dla JARKA U !!!!

Komentarz został ukrytyrozwiń
kika
  • kika
  • 29.12.2010 06:36

Podziekowania za ciezka prace dla wszystkich kucharzy !!!

Komentarz został ukrytyrozwiń
jarek u
  • jarek u
  • 14.10.2010 00:55

drogi Panie bez nazwiska rozumiem że kolejny ekspert poważnych kulinariów ma bezkresną wiedzę na temat rekordów i kompletnie nie oddziela zabawy choć ciężkiej pracy od tego co podaje się w restauracjach. To jednak nie restauracja a posiadłem pewną wiedzę na temat tej z włoch więc się nie wymądrzam. Szkoda że zawsze mamy uwagi i jęki gdy ktoś powtórzę ktoś nie zaś my mamy mamy odwagę by coś zrobić. Proszę więc o pomysł i propozycję organizacji - pomożemy

POzdrawiam
jarek u jak wyżej

Komentarz został ukrytyrozwiń
warte
  • warte
  • 31.08.2010 00:04

Tylko kelnerów coś wam zabrakło

Komentarz został ukrytyrozwiń
Jarosław Uściński
  • Jarosław Uściński
  • 30.08.2010 20:10

I jeszcze jedno - rozumiem że lepiej zdaniem "krytyka" nie nakrywać - a nie dorogi "ekspercie"
Żywiliśmy tysiące Gości, pizza musiałą i spełniałą lepsze standardy czystości jak połowy odwiedzanych przez drogiego "krytyka" miejsc - my wiemy co to odpowiedzialność i zasady bicia rekordu więc taki zielony komentarz zwyczajnie zagotował krew w żyłach. A poza tym ponad 400mb rozdaliśmy dla dorogiego "krytyka" wiadomości w mocnej astyście ochrony pewnie dlatego że jak pisze "krytyk" tysiące ludzi chcięli być uczestnikami tego jak czytamy żenującego przedstawienia - informuję więc że wszyscy ciężko pracując bawiliąmy się z Doskonałą publicznością. Zaś na pizzę tzw. Gourmet zapraszam do pizzerii bo pomylił drogi "krytyk" sporo faktów

POnownie pozdrawiam
Jarek

Komentarz został ukrytyrozwiń
Jarosław Uściński
  • Jarosław Uściński
  • 30.08.2010 20:03

Ciekawe czy osoba pisząca te wywody o myleniu pizzy z Toskanii ma choć ciut zieloniutkiego pojęcia o tym produkcie. "Zakładam" oczywiśie że byłą pośród wybrańców testujących tą Toskańską. Na szczęście byli też tacy jak My - pracujący ciężko niemal dobę kucharze z całej Polski i byli to głównie kucharze Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni i oczywiście Makro. Zapraszam tego "Krytyka" na kolejne bicie kulinarnego rekordu i może gdy ubabrze się pracą nabierze jasnago spojżenia na świat. Nawiasem - pewnie się zna i ma duuuuże pojęcie o wypiekaniu pizzy. Pozdrawiam Gorąco

Jarek

Komentarz został ukrytyrozwiń
krakowianin
  • krakowianin
  • 30.08.2010 11:03

nie mylcie pojecia slowa pizza poprzedniego rekordu z toskani z tym badziewiem z krakowskich błoń , tak jak na zdjeciu zimny placek po upieczeniu zawinięty folia czekający na konnsumcję rozchodzących się do domu krakowian tego żenującego przedstawienia

Komentarz został ukrytyrozwiń

Jeśli chcesz dodawać komentarze, musisz się zalogować.

Najpopularniejsze

Copyright 2017 Wiadomosci24.pl

Korzystamy z cookies i local storage.

Bez zmiany ustawień pliki są zapisywane na urządzeniu. Więcej przeczytasz tutaj.