Facebook Google+ Twitter

Pozycja materiału w rankingach:

25636 miejsce

Najdłuższa pizza powstała w Krakowie. Rekord Guinnessa pobity [Zdjęcia]

Najdłuższa pizza powstała w Krakowie, tym samym ustanowiono nowy rekord Guinnessa.

1 z 8 Następne zdjęcie
Zdjęcie: Przygotowania trwały kilkanaście godzin. Fot.Bogusław Świerzowski
Przygotowania trwały kilkanaście godzin. Fot.Bogusław Świerzowski

Wybrane dla Ciebie:




Komentarze (7):

Sortuj komentarze:

kika
  • kika
  • 29.12.2010 06:59

Gorace pozdrowienia dla JARKA U !!!!

Komentarz został ukrytyrozwiń
kika
  • kika
  • 29.12.2010 06:36

Podziekowania za ciezka prace dla wszystkich kucharzy !!!

Komentarz został ukrytyrozwiń
jarek u
  • jarek u
  • 14.10.2010 00:55

drogi Panie bez nazwiska rozumiem że kolejny ekspert poważnych kulinariów ma bezkresną wiedzę na temat rekordów i kompletnie nie oddziela zabawy choć ciężkiej pracy od tego co podaje się w restauracjach. To jednak nie restauracja a posiadłem pewną wiedzę na temat tej z włoch więc się nie wymądrzam. Szkoda że zawsze mamy uwagi i jęki gdy ktoś powtórzę ktoś nie zaś my mamy mamy odwagę by coś zrobić. Proszę więc o pomysł i propozycję organizacji - pomożemy

POzdrawiam
jarek u jak wyżej

Komentarz został ukrytyrozwiń
warte
  • warte
  • 31.08.2010 00:04

Tylko kelnerów coś wam zabrakło

Komentarz został ukrytyrozwiń
Jarosław Uściński
  • Jarosław Uściński
  • 30.08.2010 20:10

I jeszcze jedno - rozumiem że lepiej zdaniem "krytyka" nie nakrywać - a nie dorogi "ekspercie"
Żywiliśmy tysiące Gości, pizza musiałą i spełniałą lepsze standardy czystości jak połowy odwiedzanych przez drogiego "krytyka" miejsc - my wiemy co to odpowiedzialność i zasady bicia rekordu więc taki zielony komentarz zwyczajnie zagotował krew w żyłach. A poza tym ponad 400mb rozdaliśmy dla dorogiego "krytyka" wiadomości w mocnej astyście ochrony pewnie dlatego że jak pisze "krytyk" tysiące ludzi chcięli być uczestnikami tego jak czytamy żenującego przedstawienia - informuję więc że wszyscy ciężko pracując bawiliąmy się z Doskonałą publicznością. Zaś na pizzę tzw. Gourmet zapraszam do pizzerii bo pomylił drogi "krytyk" sporo faktów

POnownie pozdrawiam
Jarek

Komentarz został ukrytyrozwiń
Jarosław Uściński
  • Jarosław Uściński
  • 30.08.2010 20:03

Ciekawe czy osoba pisząca te wywody o myleniu pizzy z Toskanii ma choć ciut zieloniutkiego pojęcia o tym produkcie. "Zakładam" oczywiśie że byłą pośród wybrańców testujących tą Toskańską. Na szczęście byli też tacy jak My - pracujący ciężko niemal dobę kucharze z całej Polski i byli to głównie kucharze Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni i oczywiście Makro. Zapraszam tego "Krytyka" na kolejne bicie kulinarnego rekordu i może gdy ubabrze się pracą nabierze jasnago spojżenia na świat. Nawiasem - pewnie się zna i ma duuuuże pojęcie o wypiekaniu pizzy. Pozdrawiam Gorąco

Jarek

Komentarz został ukrytyrozwiń
krakowianin
  • krakowianin
  • 30.08.2010 11:03

nie mylcie pojecia slowa pizza poprzedniego rekordu z toskani z tym badziewiem z krakowskich błoń , tak jak na zdjeciu zimny placek po upieczeniu zawinięty folia czekający na konnsumcję rozchodzących się do domu krakowian tego żenującego przedstawienia

Komentarz został ukrytyrozwiń

Dziękujemy za Twoją aktywność w serwisie wiadomosci24. Do zobaczenia niebawem w innym miejscu.

Copyright 2017 Wiadomosci24.pl
#PRZEPROWADZKA: Dowiedz się więcej

Korzystamy z cookies i local storage.

Bez zmiany ustawień pliki są zapisywane na urządzeniu. Więcej przeczytasz tutaj.