Facebook Google+ Twitter

Półfinał konkursu ”Zgotuj Sobie Sukces”

Osiemdziesiąt szkół gastronomicznych średniego i wyższego szczebla przysłało propozycję dań konkursowych z ryb. Wyłoniona w finale Młodzieżowa Reprezentacja Kucharzy OSSKIC będzie reprezentowała Polskę na arenie międzynarodowej.

Już 15 i 16 października uczestnicy konkursu zmierzą się z zadaniem przygotowania zaproponowanej przez siebie potrawy z ryb, którą oceni międzynarodowa komisja World Association of Chefs Societies. Zespoły zakwalifikowane do finałów dostaną trudniejsze zadanie: Black Box z dobranymi przez Jury produktami, z których według własnej fantazji i umiejętności przygotują dowolną potrawę. Więcej o konkursie na zgotujsobiesukces.pl.

Do półfinałów zakwalifikowały się następujące 24 zespoły:

1
Łukasz Boreczek
Dominik Bednarczyk
Opiekun: Anna Maria Brzezińska
Technikum Gastronomiczno - Hotelarskie
Ulica Elsnera 5; Kod pocztowy 20-854; Lublin;

2
Piotr Tadej
Michał Marcin Szcześniak
Opiekun: Agnieszka Kowalczyk
ZSGH Majdańska
Ulica Majdańska 30/36; Kod pocztowy 04-110; Warszawa;

3
Robert Paweł Wokacz
Mateusz Jan Czajowski
Opiekun: Helena Marta Puskarczyk
Zespół Szkół Handlowo_Usługowych
Ulica Traugutta 11; Czechowice Dziedzice

4
Krzysztof Stempowski
Adam Aladyn Szehidewicz
Opiekun : Mgr Danuta Wójcik
Wyższa SzkołaTurystyki i Hotelarstwa
Ulica Miszewskiego 12/13; Kod pocztowy 80-239; Gdańsk

5
Paweł Krysiak
Michał Patryk Osowski
Opiekun: Łukasz Kamil Małecki
Technikum Gastronomiczne
Ulica. Gen. Sowińskiego 3, 70-236 Szczecin;

6
Zbigniew Adam Tyc
Konrad Aleksander Guza
Opiekun: Paweł Bobrowski
Zespół Szkół Ekonomicznych
Ulica Długa 5; Kod pocztowy 65-401; Zielona Góra;

Wybrane dla Ciebie:




Komentarze (0):

Jeśli chcesz dodawać komentarze, musisz się zalogować.

Najpopularniejsze

Copyright 2017 Wiadomosci24.pl

Korzystamy z cookies i local storage.

Bez zmiany ustawień pliki są zapisywane na urządzeniu. Więcej przeczytasz tutaj.