Facebook Google+ Twitter

Premiera książki "Krok po kroku z Robertem Sową" (zdjęcia)

27 kwietnia w Restauracji N°31 w Warszawie odbyła się uroczysta premiera książki "Krok po kroku z Robertem Sową".

1 z 10 Następne zdjęcie
Zdjęcie: Spotkanie poprowadził Paweł Loroch, dziennikarz i ekspert kulinarny, który rozmawiał z Robertem Sową dla kogo przeznaczona jest jego najnowsza książka i czy każdy może gotować jak mistrz. Fot. Krzysztof Jarosz / Epoka dla Edipresse Książki
Spotkanie poprowadził Paweł Loroch, dziennikarz i ekspert kulinarny, który rozmawiał z Robertem Sową dla kogo przeznaczona jest jego najnowsza książka i czy każdy może gotować jak mistrz. Fot. Krzysztof Jarosz / Epoka dla Edipresse Książki

Wybrane dla Ciebie:




Komentarze (1):

Sortuj komentarze:

Jak wiadomo w innych kulturach owady uważane są jako przysmak.
Czy Pan Robert zauważył ten trend i zamieścił przepis na pluskwy w sosie własnym , serwowane jako podstawowe danie dla opozycji parlamentarnej ?

Komentarz został ukrytyrozwiń

Jeśli chcesz dodawać komentarze, musisz się zalogować.

Najpopularniejsze

Copyright 2016 Wiadomosci24.pl

Korzystamy z cookies i local storage.

Bez zmiany ustawień pliki są zapisywane na urządzeniu. Więcej przeczytasz tutaj.