Facebook Google+ Twitter

Pozycja materiału w rankingach:

23767 miejsce

Pyszne opiekańce rybne

Współautorzy: Barbara Podgórska

Są znakomite, smaczne, aromatyczne, dietetyczne, nie oklejone grubą warstwą panierki, jak kupne w słoikach, i nie wykręcają języka od nadmiaru octu. Można je robić z rozmaitych ryb. Basi najlepiej się udają te z płatów śledziowych.

1 z 7 Następne zdjęcie
Zdjęcie: Fot. Barbara Podgórska
Fot. Barbara Podgórska

Wybrane dla Ciebie:




Komentarze (0):

Dziękujemy za Twoją aktywność w serwisie wiadomosci24. Do zobaczenia niebawem w innym miejscu.

Copyright 2017 Wiadomosci24.pl
#PRZEPROWADZKA: Dowiedz się więcej

Korzystamy z cookies i local storage.

Bez zmiany ustawień pliki są zapisywane na urządzeniu. Więcej przeczytasz tutaj.