Facebook Google+ Twitter

Pozycja materiału w rankingach:

7317 miejsce

Tradycyjna kuchnia węgierska [Zdjęcia]

Podstawowymi elementami tradycyjnej kuchni węgierskiej jest wołowina, cielęcina, cebula, czosnek, papryka i pomidory. W trakcie Nadasdy Tortenelmi Fesztival pokazano wiele sposobów przyrządzania potraw.

1 z 14 Następne zdjęcie
Zdjęcie: W dawnych czasach potrawy często przygotowywano na dworze, w dużym kotle nad ogniskiem. Popularnym sposobem było również opiekanie mięsa bezpośrednio nad ogniem. fot. Marek Wiśniewski
W dawnych czasach potrawy często przygotowywano na dworze, w dużym kotle nad ogniskiem. Popularnym sposobem było również opiekanie mięsa bezpośrednio nad ogniem. fot. Marek Wiśniewski

Wybrane dla Ciebie:




Komentarze (3):

Sortuj komentarze:

No i zgłodniałem... :P

Komentarz został ukrytyrozwiń

Galeria smakowita dla mięsożernych, ale mnie papryką odbija się na sam jej widok. Taka jestem antypaprykowa, niestety...

Komentarz został ukrytyrozwiń
msa
  • msa
  • 27.07.2012 08:09

Jedna z najsmaczniejszych kuchni świata.

Komentarz został ukrytyrozwiń

Jeśli chcesz dodawać komentarze, musisz się zalogować.

Najpopularniejsze

Zobacz także:

Copyright 2016 Wiadomosci24.pl

Korzystamy z cookies i local storage.

Bez zmiany ustawień pliki są zapisywane na urządzeniu. Więcej przeczytasz tutaj.