Facebook Google+ Twitter

Ukraińskie pierogi Wiktorii Langfort

Współautorzy: Barbara Podgórska

Fotografie pokazują jak je zrobić. Krok po kroku. Szczegółowa receptura z objaśnieniami - w osobnym materiale.

1 z 15 Następne zdjęcie
Zdjęcie: Fot. Barbara Podgórska
Fot. Barbara Podgórska

Wybrane dla Ciebie:




Komentarze (6):

Sortuj komentarze:

Poproszę dwa talerze tych pierogów... Koniecznie z boczkiem... A niech tam, niech zapomnę gdzie w końcu piszę. Co ja zrobię, że uwielbiam boczek...Mnie skleroza naprawdę nie boli.

Komentarz został ukrytyrozwiń

A gdzie zniknęły jajka? : ) Gdzieś między fotografią 9 a 12?

Komentarz został ukrytyrozwiń

o rany jak pysznie wyglądają. Pierogi to jest wspaniałe żarełko. "Maryna gotuj pierogi"

Komentarz został ukrytyrozwiń

Apetycznie wyglądają, tylko jeść...:) Smaku sobie narobiłem, trzeba ich zrobić...koniecznie! Pozdrawiam 5*

Komentarz został ukrytyrozwiń
  • Autor usunął profil
  • 10.04.2011 20:38

Już nie ma tłumaczenia, wszystko musi się udać:) Super!

Komentarz został ukrytyrozwiń

Czy bez boczku też można je robić ? A może jakiś przepis dla wegetarianów?

Komentarz został ukrytyrozwiń

Jeśli chcesz dodawać komentarze, musisz się zalogować.

Najpopularniejsze

Copyright 2016 Wiadomosci24.pl

Korzystamy z cookies i local storage.

Bez zmiany ustawień pliki są zapisywane na urządzeniu. Więcej przeczytasz tutaj.