Facebook Google+ Twitter

Pozycja materiału w rankingach:

10008 miejsce

Warsztaty kulinarne z Andrzejem Polanem

Od jakiegoś czasu można zauważyć powtarzającą argumentację w społeczeństwie o zdrowotnej wyższości drobiu nad wołowiną czy wieprzowiną. Warsztaty na których uczestniczyli dziennikarze i blogerzy dowiedzieli się kilka ciekawych faktów.

 / Fot. Informacja Prasowa (zdjęcia do wykorzystania) / Fot. Informacja Prasowa (zdjęcia do wykorzystania)Dziennikarze i blogerzy mieli okazje uczestniczyć w warsztatach kulinarnych z Andrzejem Polanem. Spotkanie było zainspirowane przez Związek Polskie Mięso, a odbyło się w klimatycznej restauracji Soul Kitchen w Warszawie. Witold Chęciński, który jest Prezesem rozpoczął spotkanie i podał kilka ciekawych faktów dotyczących rynku mięsa drobiowego w Polsce. Ciekawym wystąpieniem było również Marcina Łopuckiego, który poruszył o tym, jak ważną rolę odgrywa mięso drobiowe w diecie sportowca.

Po wystąpieniach i prezentacjach dziennikarze i blogerzy stworzyli kilka zespołów aby pod okiem Andrzeja Polana popróbować swoich sił w kwestii gotowania. Było to nie lada wyzwanie, któremu towarzyszył niesamowity humor.
Spotkanie pełne wrażeń zakończyło się wspólnym obiadem, które na długo zostanie w pamięci uczestnikom.

Jolanta Maria Budniak

Wybrane dla Ciebie:




Komentarze (0):

Jeśli chcesz dodawać komentarze, musisz się zalogować.

Najpopularniejsze

Copyright 2017 Wiadomosci24.pl

Korzystamy z cookies i local storage.

Bez zmiany ustawień pliki są zapisywane na urządzeniu. Więcej przeczytasz tutaj.